itt állok a kapui előtt de démonok keresztezik utamat akik arra torekedjenek hogy emberi életeket tegyenek tönkre.Isteneknek hiszik maguknak az új audi 8assal könnyen ikszelgetnek miközben egy hülye bejegyzéssel egy ember munkához való jogát veszik el . És még pofátlanul bele is vágják a szemedbe hogy ne fogyj tovább!  Talán ha nem irna bele ilyen baromságot  akkor lenne munkám nem fogynék mert lenne miből ennem de ebbe nem gondolnak bele.csak ikszelgetnek mint anno mengele! 

És itt álok álmaim kapujában egy kertes házban ahová vasárnap beköltözhetek és az első két hónap kegyetlenül nehéz lesz ha nem kapok munkát de amint leköltöztünk és berendezkedtünk két napot adok magamnak arra hogy felpattanjak bringára és munkát szerezzek én nem várok senkire és semmire. addig járok bringával és osztom az önéletrajzom amig valaki figyelemre nem méltat vannak céljaim itt állok ak apujában az álmaimnnak hogy legyen egy kertes házam még ha bérleményként  kertészkedhetnék de iszonyatosan félek az egésztől hogy párom csalódni fog bennem mert nem fogok tudni mindent megcsinálni és lehet nem úgy ahogy ő szeretné. És  kutyám ami am ásik álmom vajon elfogad e engem elhozhatom e odaadják e nekem???Teli vagyok félelemmel és nem tudom hogy eleget tudok e tenni az elvárásaimnak. Rettegek de bele akarok vágniez az álmom akkor is ha zsiros kenyeren kell élnem két hünapig nem érdekel. 

Szerző: piper82  2013.03.06. 11:05 1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://bubajoselet.blog.hu/api/trackback/id/tr575119367

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tasmánördög159 2013.03.28. 14:58:21

Baby! El vagy veszve! Hiányoznak velős gondolataid.
süti beállítások módosítása